HIDROIZOLATII PERETI, FUNDATII SI SUBSOLURI

Hidroizolatii mecanizate cu Polyurea. Cea mai eficienta si rezistenta solutie.

Hidroizolatie Pereti, Fundatii si Subsoluri

Polyurea, este un elastomer, care se obține prin reacția de policondensare a izocianatilor și a aminelor. În timpul reacției trebuie să fie păstrate proporțiile adecvate ale reactanților și temperatura să fie corespunzătoare. Rezultatul este un strat de elastomer durabil și de încredere care este rezistent la condițiile meteorologice dificile.
Membrană de poliuree trebuie aplicată pe o suprafață uscată și degresata. Acest proces se efectuează prin pulverizare Procesul de creere a shell-ului nu este complicat și este relativ rapid. Hidroizolatii pereti, fundatii si subsoluri cu membrana bicomponenta.

Hidroizolatii Fundatii

Asigurarea hidroizolatiei este una dintre cele mai importante etape constructive din ridicarea unei cladiri sigure. Dacă o clădire nu este bine hidroizolată la bază, în timp, apa care se infiltrează prin zidurile subsolurilor conduce catre deteriorarea zidurilor, se instalează igrasia şi mucegaiul, iar efectele nu pot fi stopate, ci doar atenuate.
Hidroizolarea asigură şi protejează structura de rezistenţă a casei, aspectul, estetica şi siguranţa sănătăţii locatarilor. Poate fi considerata o măsură preventivă împotriva inundării subsolurilor, apariţiei igrasiei, petelor de umezeală, nesiguranţa instalaţiilor electrice etc.

Hidroizolatii Pereti

Actiunile apei si umezeala sunt factori cu impact negativ asupra structurii cladirilor deoarece provoaca diferite tipuri de fisuri ce determina aparitia coroziunii ce are un impact direct in privinta dezvoltarii mucegaiului si igrasiei ce se infiltreaza in porii materialelor din care sunt executati peretii cladirii sau locuintei. Solutia pentru prevenirea infiltratiilor apei si a umezelii mediului natural in spatiul dvs. de locuit consta in realizarea unor lucrari de hidroizolatii pereti cu rol de protectie.
Hidroizolatiile pe baza de rasini poliuretanice sunt sisteme revolutionare prin care suprafetele sunt etansate si sigilate si sunt aplicabile prin intermediul anumitor tehnici profesionale specifice si echipamente performante, foarte simplu si foarte rapid. Hidroizolatiile poliuretanice – pe baza de rasini poliaspartice, poliuretanice sau poliuree – sunt foarte rezistente datorita proprietatilor membranelor, foarte avansate, de protectie.

Hidroizolatii Subsoluri

Subsolurile cladirilor sunt construite majoritatea din beton turnat, rezistent si solid, insa acest material compact nu este total sigur la infiltratii. Miscarile de lucru, asezarea la sol a cladirii sau contractia materialului in procesul de intarire pot determina aparitia microfisurilor, fara a mai pune in calcul existenta eventualelor goluri daca exista eroare de turnare. Infiltratia prin beton la suprafete ingropate, fundatii, beciuri, parcari subterane, subsoluri, demisoluri, tuneluri etc este greu de controlat si de oprit. Neexistand o bariera impotriva umezelii cu material etansant, apa patrunde din exterior prin cadere sau prin presiune hidrostatica, traversand grosimea peretelui prin punctele slabe sau la imbinarile din turnare.
In lipsa hidroizolatiei, panza freatica exercita o presiune mare asupra pardoselii si inunda subsolul; pentru controlul apei se mai practica la interior lasarea unei base in pardoseala din beton sau construirea uneia noi in punctul cel mai de jos, de marimea unei galeti, unde se va aduna incet apa iar cu ajutorul unei pompe cu plutitor va fi scoasa afara. Aceasta varianta nu ne va scapa total de griji deoarece prin scoaterea apei posibil sa se deschida noi canale de drenare prin pamant asa incat debitul prin mica fantana sa fie din ce in ce mai mare.
HIDROIZOLATII PERETI, FUNDATII SI SUBSOLURI

Dacă dorești să afli mai multe informații despre hidroizolațiile lichide, poti intra în legătură cu noi pentru mai multe detalii