HIDROIZOLATII PROFESIONALE

CU MEMBRANA BICOMPONENTA POLYUREA

Hidroizolatii Polyurea / Poliuree
Membrana lichidă de polyurea / poliuree 100% pură este o membrană bicomponentă pulverizabilă, solidă și impermeabilă care protejează suprafețele contra uzurii și coroziunii.
Polyurea, este un elastomer, care se obține prin reacția de policondensare a izocianatilor și a aminelor. În timpul reacției trebuie să fie păstrate proporțiile adecvate ale reactanților și temperatura să fie corespunzătoare. Rezultatul este un strat de elastomer durabil și de încredere care este rezistent la condițiile meteorologice dificile.
Această membrană total continuă și neaderentă se usucă în 4 secunde, fără îmbinări și părți rămase neacoperite. Nu emite substanțe care să fie dăunătoare mediului ambiant și permite un contact sigur și permanent cu suprafața, împiedicând total oxidarea sau coroziunea și oferind o finisare ce poate fi anti-alunecare și în diferite culori.
Vopsire Acoperisuri Tabla, Tigla, Hale industriale, Pavaje
Dacă doriți să prelungiți durata de viata a acoperișului dumneavoastră, vă oferim servicii de vopsit acoperis, tratamente anticoroziune  pentru acoperiș, vopsit cu vopsele profesionale care au la baza o formula de acrilati puri (100%) – cu o mare elasticitate de 197%!  (rezistente la UV și la schimbările de temperatură).
Isonit este o vopsea care respinge apa dar in acelasi timp permite transferul vaporilor si al umezelii din interiorul materialului catre exterior pentru o mai buna protectie. Isonit este usor de aplicat, cu timp de uscare foarte scurt si este rezistenta la UV.
Isonit este o vopsea acrilica imbunatatita cu NanoPoliuretanipolimeri caracterizati prin: durabilitate mare, rezistenta la temperaturi scazute, aderenta buna, rezistenta ridicata la actiunea apei, a inghetului si stabila la UV.
Hidroizolatii Pereti, Fundatii, Subsoluri
Realizarea hidroizolatiei este una dintre cele mai importante etape constructive din ridicarea unei cladiri sigure. Dacă o clădire nu este bine hidroizolată la bază, în timp, apa care se infiltrează prin zidurile subsolurilor conduce catre deteriorarea zidurilor, se instalează igrasia şi mucegaiul, iar efectele nu pot fi stopate, ci doar atenuate.
Hidroizolarea asigură şi protejează structura de rezistenţă a casei, aspectul, estetica şi siguranţa sănătăţii locatarilor. Poate fi considerata o măsură preventivă împotriva inundării subsolurilor, apariţiei igrasiei, petelor de umezeală, nesiguranţa instalaţiilor electrice etc
Hidroizolatii Hale Industriale
In domeniul hidroizolatiilor pentru hale industriale, o etanseizare performanta presupune instalarea de sisteme de hidroizolatii pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii. Hidroizolatiile pentru fundatii sunt esentiale pentru orice tip de constructie, deoarece fara o izolare buna impotriva infiltratiilor de apa, cladirea inregistreaza probleme ale structurii de sustinere.
Sistemul de hidroizolatii pentru acoperisul halelor industriale poate fi realizat din spumă poliuretanica celulă închisă și membrama bicomponenta Polyurea.
Hidroizolatii Terase
Terasele sunt expuse în mod prelungit la intemperii. Soluțiile necesare trebuie să fie complete și sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrări de hidroizolații terase presupun impermeabilitate la apă, rezistență la temperaturi negative, rezistență sporită la agenții de mediu și stabilitate la temperaturi pozitive.
Sistemul de hidroizolatii pentru acoperisul halelor industriale poate fi realizat din spumă poliuretanica celulă închisă și membrama bicomponenta Polyurea.
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatiile pe baza de rasini poliuretanice sunt sisteme revolutionare prin care suprafetele sunt etansate si sigilate si sunt aplicabile prin intermediul anumitor tehnici profesionale specifice si echipamente performante, foarte simplu si foarte rapid. Hidroizolatiile poliuretanice – pe baza de rasini poliaspartice, poliuretanice sau poliuree – sunt foarte rezistente datorita proprietatilor membranelor, foarte avansate, de protectie.
Hidroizolatii Bazine, Rezervoare, Piscine
Hidroizolarea cu membrană polyurea este o metodă alternativă foarte eficientă față de metodele clasice cu membrană bituminoasă sau PVC. Acest tip de izolare este realizat cu ajutorul unui utilaj profesionist de pulverizare, cu presiune sub 400 bar. Când vorbim despre construcții, apa este un agent agresiv cu un impact negativ major asupra suprafețelor cu care intră în contact. Hidroizolațiile sunt soluția ideală, care previn infiltrațiile de apă de orice fel (lichid, vapori).