HIDROIZOLATII HALE

Hidroizolatii mecanizate cu Polyurea. Cea mai eficienta si rezistenta solutie.

Hidroizolatii Hale

In domeniul hidroizolatiilor pentru hale industriale, o etanseizare performanta presupune instalarea de sisteme de hidroizolatii pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii.  Hidroizolatiile pentru fundatii sunt esentiale pentru orice tip de constructie, deoarece fara o izolare buna impotriva infiltratiilor de apa, cladirea inregistreaza probleme ale structurii de sustinere.
Hidroizolatiile lichide, aplicate prin turnare, sunt adesea preferate pentru mediul industrial. Acestea sunt compuse din rasini poliuretanice si polyurea pura, pentru a se obtine suprafete foarte rezistente, cu grad de impermeabilizare maximal. Astfel se permite si montarea diferitelor echipamente de climatizare, aerisire si ventilatie sau a altor accesorii industriale, fie chiar a unor terase verzi pentru a desemna spatii naturale pentru scopuri recreationale.
Pentru a proteja partea superioara a unei constructii industriale pe structura de metal, sistemul ideal de hidroizolatii este format dintr un strat de spuma poliuretanica cu celula inchisa de 4-5 cm si polyurea, o membrană subțire și foarte rezistență care asigură o hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică.
Hidroizolarea cu membrană polyurea este o metodă alternativă foarte eficientă față de metodele clasice cu membrană bituminoasă sau PVC. Acest tip de izolare este realizat cu ajutorul unui utilaj profesionist de pulverizare, cu presiune sub 400 bar.  Polyurea aplicată devine un strat monolit, complet ecologic și impermeabil, astfel împiedicând complet infiltrațiile de apă.
Printre beneficiile principale ale hidroizolației cu polyurea se numără acoperirea foarte bună a suportului și rezistența la temperaturi scăzute sau ridicate fără a se deforma sau fisura. Polyurea are capacitatea de a fuziona cu o varietate largă de materiale, cu un timp de uscare redus.
Membrana polyurea este flexibilă în dependență de denivelările existente ale suprafeței și împiedică pătrunderea umezelii sau a aerului cald sau rece. Cu îngrijire minimă, proprietățile sale rămân intacte pentru mulți ani, fapt ce dovedește calitatea și durabilitatea acestui tip de lucrări.
Lucrarile de termoizolatii si hidroizolatii reduc costurile de intretinere a constructiilor. Daca o constructie este izolata corespunzator, aceasta va putea fi protejata si intretinuta mult mai usor, iar costurile la energie vor fi reduse. Lucrarile executate de IZOSAB utilizeaza materiale de calitate superioara, astfel acestea vor fi durabile. In plus, personalul calificat va ofera consultanta in domeniu, intrucat dispunem de cele mai bune solutii pentru orice constructie in materie de termoizolare si hidroizolare.
HIDROIZOLATII HALE

Dacă dorești să afli mai multe informații despre hidroizolațiile cu polyurea, poti intra în legătură cu noi pentru mai multe detalii