HIDROIZOLATII POLIURETANICE

Hidroizolatia cu membrane poliuretanice se impune drept solutie de etanseizare exemplara datorita elasticitatii membranei pe care o realizeaza rasinile poliuretanice

Hidroizolatii Poliuretanice

Hidroizolatiile pe baza de rasini poliuretanice sunt sisteme revolutionare prin care suprafetele sunt etansate si sigilate si sunt aplicabile prin intermediul anumitor tehnici profesionale specifice si echipamente performante, foarte simplu si foarte rapid. Hidroizolatiile poliuretanice – pe baza de rasini poliaspartice, poliuretanice sau poliuree – sunt foarte rezistente datorita proprietatilor membranelor, foarte avansate, de protectie.
Hidroizolatia cu membrane poliuretanice este o solutie exemplara datorita elasticitatii membranei pe care o realizeaza rasinile poliuretanice. Membrana face fata cu succes la miscarile si la deformarile substratului, motiv pentru care isi pastreaza eficienta chiar si cateva zeci de ani de la aplicare.

APLICATII

Aplicarea se face foarte simplu, prin metode clasice: cu trafaletul ori pensula. Uscarea se realizeaza intr-un timp scurt, la interactiunea cu umiditatea din aer.

Spre deosebire de alte produse pentru hidroizolatii, rasinile poliuretanice adera la o gama variata de suprafete, dintre care amintim: beton, mortar, ceramica, otel, tigla, caramida etc. Serviciile de hidroizolatii cu membrane poliuretanice sunt folosite in special pentru izolare terase, fara sa fie necesare alte straturi aditionale de protectie sau de crestere a rezistentei la trafic. De asemenea, aduce rezultate foarte bune si in cazul balcoanelor, acoperisurilor, verandelor, parcarilor auto, membranelor bituminoase, cazanelor si altor structuri. Materialul folosit are deja in continut o cantitate redusa de solvent, astfel ca nu necesita adaugarea de diluant sau alte componente. Rasinile au o vascozitate redusa si se aplica in straturi egale, dupa specificatia producatorului.
HIDROIZOLATII POLIURETANICE

Dacă dorești să afli mai multe informații despre hidroizolațiile poliuretanice, poti intra în legătură cu noi pentru mai multe detalii