IZOLATII HALE

Elimină riscul riscul de apariție al punților termice cu termoizolatia continuă, astfel se creează o izolație rezistentă și eficientă.

Termoizolatie Hale

Spuma poliuretanică cu celulă închisă are atât proprietăți termoizolante cât și hidroizolante. Dacă spuma este expusă în mod constant razelor de soare, este necesar un strat de poliuree, o membrană elastică, care protejeză spuma poliuretanică de razele UV. Chiar și 5 cm de spumă cu celulă închisă oferă o hidroizolație continuă pentru o hală, iar dacă este nevoie și de termoizolare, 8 cm sunt suficienți
Condensul se formează atunci când aerul cald se întâlnește cu aerul rece prin punțile termice create. Odată ce există condens într-o hală, automat crește umiditatea, lucru care poate să afecteze oamenii sau obiectele depozitate în hală. Pe lângă condens și infiltrațiile de apă reprezintă un pericol. Apa își poate găsi foarte ușor o cale de acces prin beton sau prin orice îmbinare din structura halei.
Conductivitatea termica este calculată prin indicele λ (W/mK), găsit în specificațiile tehnice al oricărui material. Acest indice arată care este cantitatea de energie pe care materialul o lasă să treacă. Cu cât acest indice este mai mic, cu atât acel material este mai bun din punct de vedere termic.
Izolația cu spumă poliuretanică este de 0,036 λ pentru spuma cu celulă deschisă și 0,022 pentru spuma cu celulă închisă. Acest coeficient face ca spuma poliuretanică să fie unul dintre cele mai bune materiale termoizolante de pe piață.
Izolatia termica a unei hale industriale, a unei hale agricole sau a unui spatiu de depozitare la interior se realizeaza cel mai bine cu spuma poliuretanica. Motivul principal este dat de caracterul continuu al izolatiei termice cu spuma poliuretanica.
O izolatie modulara, gen bucata langa bucata sau panou langa panou, este similara realizarii unui baraj impotriva apei cu carti de joc, apa fiind comparabila cu caldura sau frigul din exterior.
Nu se poate realiza o izolatie termica constanta cu solutiile clasice pentru peretii si acoperisul unei hale. Spuma poliuretanica rigida acopera uniform toate suprafetele, imbraca grinzile de sustinere, se poate aplica pe o distanta mica pe pilonii de sustinere de jur imprejur, intra intre spatiile dintre ferme si tabla, etc.. Aplicarea in forma lichida prezinta un avantaj si prin faptul ca adeziunea sa face direct cu suportul, fara a mai fi necesara aplicarea de adezivi sau primeri.
IZOLATII HALE

Dacă dorești să afli mai multe informații despre izolația cu spumă poliuretanică, poti intra în legătură cu noi pentru mai multe detalii