HIDROIZOLATII BAZINE, REZERVOARE, PISCINE

Hidroizolatii mecanizate cu Polyurea. Cea mai eficienta si rezistenta solutie.

Hidrozizolaii bazine / Rezervoare, Piscine

Atât în cazul rezervoarelor noi, cât și a celor recondiționate, materialul oferă o rezistență chimică și mecanică foarte bună, inclusiv pentru apă potabilă și bazine de creștere a peștelui. Rezervorul vechi poate fi din nou utilizat, timp de doar 48 de ore.
Polyurea aplicată devine un strat monolit, complet ecologic și impermeabil, astfel împiedicând complet infiltrațiile de apă. Polyurea este produsul reacției dintre izocianat și poliamin. Odată aplicată, aceasta se usucă timp de doar 15 secunde și poate fi de 2 tipuri, aromatic sau alifatic. În funcție de specificul construcției specialiștii IZOSAB vor alege opțiunea potrivită.

Membrana lichidă de poliuree 100% pură este o membrană bicomponentă pulverizabilă, solidă și impermeabilă care protejează suprafețele contra uzurii și coroziunii.

Această membrană total continuă și neaderentă se usucă în 4 secunde, fără îmbinări și părți rămase neacoperite. Nu emite substanțe care să fie dăunătoare mediului ambiant și permite un contact sigur și permanent cu suprafața, împiedicând total oxidarea sau coroziunea și oferind o finisare ce poate fi anti-alunecare și în diferite culori.
Are o serie de proprietăți deosebite mecanice și chimice, fiind un înveliș de o mare rezistență față de prezența diverselor produse chimice. Este rezistent în orice condiții meteorologice, stabil din punct de vedere bacteriologic, ușor de curățat și capabil să etanșeze îmbinări și colțuri

Principalele utilizări

Pentru a obține o termo-hidro izolație, noi aplicăm polyurea în combinație cu spuma poliuretanică. Iar datorită acestei eficiențe maxime, materialul dat este soluția ideală pentru izolația teraselor, izolația soclului casei, izolația piscinelor și izolația acoperișului. Mai mult de atât, aceasta poate fi utilizată în cazul spațiilor industriale, așa ca: izolația halelor, izolația fermelor de animale sau izolația rezervoarelor de apă.

Protecția țevilor. Previne apariția coroziunii și a altor factori externi. Poate fi aplicat atât pe oțel, cât și pe spuma poliuretanică, care  izolează termic conductele.

Poduri și tuneluri. Datorită faptului că are o durabilitate ridicată și poate fi aplicată pe oțel și beton, aceasta permite securizarea structurilor fără a fi nevoie de renovare până la 30 de ani.

Izolarea acoperișului. Sistemele cu reflectivitate crescută care protejează de supraîncălzire, de exemplu, halele de depozitare, devin tot mai populare.

Sisteme de canalizare și alimentare cu apă. Polyurea este utilizată pentru acoperirea elementelor de canal, prin stații de epurare și reparare a conductelor. Totuși, este foarte important ca elementul pe care a fost aplicat stratul să nu funcționeze o scurtă perioadă de timp. O tehnologie inovativă este și repararea fără șanț a conductelor de apă.

Industria auto. Inițial aplicată ca strat de protecție pe suprafața pieselor auto, acum este utilizată pentru acoperirea integrală a automobilului, astfel prevenind coroziunile și deteriorările mecanice.

Industria maritimă. Polyurea este adesea utilizată pentru izolarea corpurilor, căptușelilor și a îmbarcațiunilor.

Protecția rezervoarelor. Atât în cazul rezervoarelor noi, cât și a celor recondiționate, materialul oferă o rezistență chimică și mecanică foarte bună, inclusiv pentru apă potabilă și bazine de creștere a peștelui. Rezervorul vechi poate fi din nou utilizat, timp de doar 48 de ore.

Avantajele Hidroizolatiei cu Polyurea

Printre beneficiile principale ale hidroizolației cu polyurea se numără acoperirea foarte bună a suportului și rezistența la temperaturi scăzute sau ridicate fără a se deforma sau fisura. Polyurea are capacitatea de a fuziona cu o varietate largă de materiale, cu un timp de uscare redus. Membrana polyurea este flexibilă în dependență de denivelările existente ale suprafeței și împiedică pătrunderea umezelii sau a aerului cald sau rece. Cu îngrijire minimă, proprietățile sale rămân intacte pentru mulți ani, fapt ce dovedește calitatea și durabilitatea acestui tip de lucrări.

HIDROIZOLATII BAZINE, PISCINE, REZERVOARE

Dacă dorești să afli mai multe informații despre hidroizolatii bazine, rezervoare si piscine, poti intra în legătură cu noi pentru mai mutle detalii