IZOLATII CONDUCTE, BAZINE, REZERVOARE

Elimină riscul riscul de apariție al punților termice cu termoizolatia continuă, astfel se creează o izolație rezistentă și eficientă.

Izolatie Conducte, Bazine, Rezervoare

IZOSAB executa izolaţii tehnice pentru orice tip de ţevi, conducte, tubulaturi şi cazane dar si izolatii tehnice pentru orice tip de instalaţie sau echipament.

Scopul unei izolaţii tehnice este să sporească randamentul echipamentului sau a instalaţiei, să scadă costurile de energie şi de intreţinere dar în acelaşi timp să marească confortul auditiv în aproprierea echipamentelor prin reducerea de zgomot, şocuri, vibraţii dar şi de a proteja echipamentele si instalaţiile la incediu acolo unde exista acest risc.
Conductivitatea termica este calculată prin indicele λ (W/mK), găsit în specificațiile tehnice al oricărui material. Acest indice arată care este cantitatea de energie pe care materialul o lasă să treacă. Cu cât acest indice este mai mic, cu atât acel material este mai bun din punct de vedere termic.
Izolația cu spumă poliuretanică este de 0,036 λ pentru spuma cu celulă deschisă și 0,022 pentru spuma cu celulă închisă. Acest coeficient face ca spuma poliuretanică să fie unul dintre cele mai bune materiale termoizolante de pe piață.

Avantajele izolatiei cu spuma poliuretanica

  • spumă poliuretanică are o conductivitate termică extrem de scăzută ce minimizeaza schimbul de căldură utilizand un strat minim de izolație;
  • spume poliuretanice pot fi ajustate pentru a fii utlizate într-un interval larg de temperaturi;
  • excelente proprietati mecanice chiar si la densitate scăzută;
  • spuma poliuretanica ofera o aderență excelentă și de lungă durată si are o buna stabilitate dimensională;
  • previne patrunderea apei si a aerului si îsi menține proprietățile excelente de izolare de-a lungul timpului;
  • izolatie cu spuma poliuretană este usor de aplicat şi ofera costuri reduse în comparţie cu proprietăţile izolante.

IZOLATII CONDUCTE, BAZINE, REZERVOARE

Dacă dorești să afli mai multe informații despre izolația cu spumă poliuretanică, poti intra în legătură cu noi pentru mai multe detalii