HIDROIZOLATII TERASE

Hidroizolatii mecanizate cu Polyurea. Cea mai eficienta si rezistenta solutie.

Hidroizolatii Terase

Hidroizolatii terase cu polyurea –  Sunt suprafețe acoperite cu polyurea caracterizate printr-o textură strânsă și o flexibilitate considerabilă. Acestea își păstrează proprietățile mecanice și rezistența, având o protecție ridicată împotriva radiațiilor solare (UV). Straturile de protecție poliureice formează o membrană sigură, monolitică, densă și cu o aderență foarte bună. Datorită proprietăților sale unice poate fi folosită ca un strat protector.
Pentru a proteja partea superioara a unei constructii industriale pe structura de metal, sistemul ideal de termo hidroizolatii este format dintr un strat de spuma poliuretanica cu celula inchisa de 4-5 cm si polyurea, o membrană subțire și foarte rezistență care asigură o hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică

Hidroizolarea cu membrană polyurea este o metodă alternativă foarte eficientă față de metodele clasice cu membrană bituminoasă sau PVC. Acest tip de izolare este realizat cu ajutorul unui utilaj profesionist de pulverizare, cu presiune sub 400 bar.  Polyurea aplicată devine un strat monolit, complet ecologic și impermeabil, astfel împiedicând complet infiltrațiile de apă.

Printre beneficiile principale ale hidroizolației cu polyurea se numără acoperirea foarte bună a suportului și rezistența la temperaturi scăzute sau ridicate fără a se deforma sau fisura. Polyurea are capacitatea de a fuziona cu o varietate largă de materiale, cu un timp de uscare redus.
Utilizarea de sisteme de termo-hidroizolaţii este obligatorie pentru toate terasele comerciale, industriale, de case şi blocuri de apartamente, pentru a preveni infiltrarea apei în interiorul clădirii şi a evita pierderea de căldură în timpul anotimpului rece.
Pentru clădirile mai vechi de 20 de ani, se recomandă o inspecţie a terasei pentru a verifica dacă termoizolaţia este în stare bună, sau daca oferă nivelul de protecţie minim necesar pentru a evita pierderile de căldură.
Apa infiltrată în structura clădirii printr-o termo-hidroizolaţie deteriorată provoacă infiltraţii, igrasie, încurajează apariţia mucegaiului cu consecinţe grave atât pentru structura de rezistenţă a clădirii, cât şi pentru sănătatea celor care lucrează sau locuiesc în ea.
HIDROIZOLATII TERASE

Dacă dorești să afli mai multe informații despre hidroizolația cu polyurea, poti intra în legătură cu noi pentru mai mutle detalii